Kategorier
Catering

Företagscatering Stockholm – tips och råd 

Dags att planera för firmafesten eller för årets kick-off med ert företag i Stockholm? Oavsett om det handlar om någon av dessa två saker eller om exempelvis en konferens så blir mat och dryck ett viktigt inslag. Både för det rent sociala, men även sett till att man måste fylla på med ny energi för att orka hela vägen fram – och förbi – mållinjen. Med hjälp av rätt partner inom företagscatering i Stockholm så blir just ert event så lyckat som det bara kan bli. 

Företagscatering i Stockholm. För många så blir den bild man får i huvudet när dessa ord nämns väldigt negativ. Catering i allmänhet och företagscatering i Stockholm i synnerhet dras med ett dåligt rykte. För en hög kostnad serveras man ljummen mat tillagad på trista råvaror. 

Det hela påminner mer om en slags mobil skolbespisning än om något gott och vällagat. Denna bild stämmer emellertid inte överens med verkligheten. Idag är företagscatering i Stockholm en välutvecklad tjänst där både mat och servering kan jämföras med ett vanligt restaurangbesök. Detta förutsätter dock också givetvis att man väljer rätt partner.

 Här nedan ska vi några tips kring hur du och ditt företag ska agera för att hitta just detta och få en tjänst levererad som lever upp till dina förväntningar – och som gör att ert event blir lyckat. 

  • Referenser. Hur pass lång vana har företaget av catering till företag och med att hjälpa till vid olika event? Kolla alltid upp om det finns några referenser innan du går vidare. 
  • Kommunikation. Viktigt är att du är med och bestämmer gällande menyn och dess utformning. Ska det serveras varm mat eller räcker det med exempelvis lättare förtäring i form av wraps eller annan plockmat? Det finns en massa olika alternativ gällande mat och dryck. Ett tips är att man ser till att det även inkluderas fika. Lite kaffe och en god bulle gör susen. 
  • Hjälp hela vägen. Se alltid till att inkludera servering och annat i tjänsten. Det gör allting smidigare och det är värt att betala några kronor extra för en komplett och heltäckande tjänst. 

För mer information och tips om företagscatering för dig besök denna webbsida: företagscateringstockholm.se