Kategorier
Allmänt

Kassasystem för en smidigare restaurang

Med hjälp av ett smart kassasystem kommer din restaurang att flyta på smidigare. Mindre stress och krångel ger gladare gäster och större omsättning. Win-win.

Din restaurang är full av hungriga lunchgäster som vill vara tillbaka på jobbet inom en timme. Det är riktig rusning och din personal springer fötterna av sig för att hinna ta alla beställningar, ge alla bord notan och försöka lösa logistiken kring de som beställer mer efterhand. Det måste finnas ett bättre sätt!

På din restaurang kan man visserligen betala både framme vid baren och direkt vid bordet, men på grund av lokalens tjocka väggar tappar den portabla kortläsaren ofta täckning och köpen går inte igenom. Mitt i lunchrusningen drömmer du om ett nytt kassasystem. Ett system som kombinerar personlig service och självbetjäning.

Kassasystem ger flexibilitet

Tekniken utvecklas i rasande takt och det gäller även kassasystem. Det behöver inte vara kaos och svett att betala. Det finns idag många olika system på marknaden som ger mer flexibilitet och utnyttjar den teknik som alla redan bär med sig. Mobiltelefonen. Du har säkert besökt en restaurang som inte har fysiska menyer, utan istället hänvisar till en QR-kod eller hemsida.

Samma system finns inom betalning och kassasystem. Det gör att gästerna själva kan beställa mat, rätter eller extra drinkar direkt från sin egen mobil. Det underlättar för alla parter och ger dessutom en smidigare upplevelse och snabbare service. Alla dina lunchgäster kan betala samtidigt, klockan tio i ett, utan att personen i kassan blir stressad. Kassasystemet sköter sig själv.