Kategorier
Event

Mest populära företagseventen i Stockholm

Det finns en klar fördel i att läsa recensioner och omdömen innan ett företagsevent bokas. En del eventbolag samt vissa specifika upplevelser har betydligt sämre betyg än andra. Detta medan vissa sticker ut ur mängden med lysande recensioner. På en sida som samlar olika företagsevent i Stockholm kan kunderna även recensera och lämna betyg om de olika upplevelser som de utfört. De tre företagsevent som då låg i topp var följande:

Grillbuffé i centrala Stockholm (Egen terrass)

Att gå ut och äta med kollegorna är alltid uppskattat. Att äta gott och umgås över ett (eller ett par) glas vin är avslappnat och alla kan vara med oavsett ålder. Men en nackdel är att det kan vara stimmigt på vissa restauranger och dessutom kan man träffa på andra som därmed ”stjäl” uppmärksamheten från själva företagsgruppen.

Kanske är det därför som detta företagsevent kom så högt upp på listan. I detta fall bjuds det på en exklusiv grillbuffé med härlig utsikt över centrala Stockholm. Men terrassen där man sitter är enbart för företaget. Därmed får man vara själv vilket blir en kombination av företagsfest och utekväll.

Middag på yacht

Även detta företagsevent har fokus på maten och att sällskapet får hållas samman utan att andra personer ”kommer och stör”. Men istället för att sitta på en privat terrass äts nu middagen på en lyxig yacht. Frågan är om bättre utsikt går att få i den vackra skärgården som Stockholm har att erbjuda. Dessutom kör man relativt nära land vilket gör att några större vågor knappast behöver upplevas.

En del väljer även att kombinera detta företagsevent med evenemang ombord. Detta genom att exempelvis boka chokladprovning, vinprovning eller kombination av detta. Hos vissa arrangörer går det även att koppla gummiring eller wakeboard efter båten vilket gör den lugna middagen till en aktionfylld upplevelse.

Flyg och middag

Att det ska vara en riktigt bra middag i ett företagsevent är tydligt. För även på tredjeplatsen var det ett event som inkluderade middag. Denna gång bjuds det på sightseeing över Stockholm – via ett privat flygplan. Hur länge och var ni ska flyga bestämmer ni själva i förväg. Däremot är det ett mindre plan så det ryms enbart ett par passagerare.

När sedan planet har landat på vattnet väntar middagen. Ofta samordnas detta så man äter på en restaurang som ligger precis vid vattnet men det går i princip att ta med sig egen picknick och äta på någon av öarna i skärgården.