Kategorier
Mat

Hämta hem maten

Vem vill stå hela veckan i köket för att laga mat och baka, när man lätt kan få hem hela buffén på nolltid? Låt mästerkockarna göra det som de är bäst på, och njut av att bara träffa dina gäster.

Ärligt talat är det säkert orken som inte riktigt räcker. Man vill hinna städa och duka, laga mat och baka, men man har också många andra förpliktelser. Det är roligt att göra en middag för två, men för ett större sällskap är det inte alltid så lätt att få grytor och kylskåpsplats att räcka till. Anlita en cateringfirma, exempelvis Cicada Catering, som lägger upp maten proffsigt och som gör allt köksjobbet åt dig.

Umgås med gästerna och njut av maten

Man måste inte göra allting själv. Ibland är det smart att prioritera sömn och avkoppling framför att stå vid spisen. Det är också trevligt att som värdinna eller jubilar vara utvilad när gästerna kommer, så att man kan njuta av kalaset. Det är enorma mängder stress man slipper när någon annan tar ansvaret för matlagningen. Inget går fel om man låter proffskockar fixa cateringmat.

Vad är du sugen på? Rostbiff och skinka snyggt upplagt, potatissallad så att det räcker till hela släkten? Ett cateringföretag som Cicada Catering har valmöjligheter, så att både du och alla dina gäster blir nöjda med maten. Det är roligt att slippa stressen och få njuta av andras kokkonst också, speciellt om det är många portioner som behövs. Se fram emot en trevlig fest och att träffa alla människor.